Poorten

Toegangspoorten

Welk type poort is geschikt voor jouw project. Wij hebben voor de vleugelpoorten in hoofdzaak 2 type poorten.

  1. Poorten met enkelstaaf vulling
  2. Poorten met DSM vulling


Poorten met gaasvulling.

De scharnieren zijn van lichtere kwaliteit en niet geschikt voor intensief gebruik. Alle poorten worden geleverd met passende poortpalen, scharnieren en hand- en sluitwerk. De poortpalen zijn rond Ø60mm. De hekken zijn leverbaar in de kleuren zwart, donkergroen en antraciet.

Poorten met enkelstaafs vulling


Poorten met DSM Vulling

De poorten met DSM vulling zijn van zwaardere kwaliteit als de enkelstaafs poorten. Door het stevigere frame en dikkere DSM vulling heeft de poort veel meer stevigheid. De poortpalen zijn dikker uitgevoerd en zijn kokerprofielen. De DSM poorten zijn onze meest verkochte poorten.

De poorten zijn ideaal als erfafscheiding. De DSM hekken worden vaak gebruikt bij overheidsterreinen, scholen, particulier en bedrijfsterreinen.

De stevige DSM hekken houden elke indringer tegen.


Industriepoorten

Zware poorten vaak schuifpoorten maar kunnen ook als vleugelpoorten geleverd worden. Deze poorten zijn geschikt voor terreinen die goed beveiligd moeten worden. Eventueel kunnen de hekken en poorten nog worden voorzien van extra beveilingsmaatregelen.

De schuifpoorten kunnen opgebouwd worden uit DSM vulling of als het stijlvolle spijlenhekwerk. Ook kunnen de poorten voorzien worden van automatische opening op diverse manieren. We hebben niet alles van de industriepoorten online staan, als u daar meer informatie over wilt kunt u ons altijd e-mailen info@actiehek.nl